Menu

Training

Wij bieden verschillende trainingen aan die bedrijven ondersteunen bij het implementeren van nieuwe diensten. Neem contact met ons op indien u geïnteresseerd bent in een van onze trainingen.

Uw medewerkers zijn de sleutel tot het succesvol inzetten van een technologie in uw organisatie. Als uw gebruikers zich niet bewust zijn van de reden waarom een nieuwe technologie voordelen oplevert of hoe zij er zo efficiënt mogelijk gebruik van kunnen maken, dan is de acceptatie door gebruikers minimaal. Dit kan leiden tot ontevredenheid, een slechte perceptie van IT en een toename van support calls.

Waarom is training nodig?

Bij de implementatie van een nieuwe dienst is het belangrijk om een duidelijk communicatie plan op te stellen. Alleen het informeren van uw mensen is niet genoeg. Het aanreiken van de juiste training en materialen voor de verschillende mensen in uw organisatie zal leiden tot de gewenste acceptatie en succes van het project.

Wij begrijpen dat mensen en organisaties verschillende wensen hebben als het gaat om opleiding, daarom wordt elke trainingen afgestemd op de specifieke, actuele behoeften van het bedrijf, de medewerkers en gebruikers.

Wat kan BTC voor uw organisatie betekenen?

BTC biedt de mogelijkheid om een trainer in te zetten voor klassikale trainingen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot deelname aan Webinars, interactieve sessies die de belangrijkste kenmerken van uw oplossing behandelen. Deze sessies worden aangepast aan uw behoeften en concentreren zich op wat u wilt waar uw gebruikers toegang tot hebben in uw nieuwe oplossing.

Beschikbare trainingen:

  • Train de trainer
  • 'Vloer wandelaars'
  • Quick Start Guides
  • IT-Kennis sessie
  • Klassikale training
  • Toegesneden 1-1's

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op

Bel met één van onze medewerkers 088 – 411 00 11

Wij nemen contact met u op

Alle contactgegevens
De toekomst verbindt ons nú
Algemene voorwaarden