Menu

Internet

Veel internetproviders bieden zakelijke internet abonnementen. Wat mag u daarvan verwachten? Wat zijn de voor- en nadelen? BTC analyseert uw huidige situatie en adviseert onafhankelijk over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Als het om zakelijk internet gaat, dan gaat het om uw netwerk. Ongeacht of u alleen data verstuurt of ophaalt of dat u ook voice of video communicatie gebruikt. In de keuze voor het juiste zakelijk netwerk speelt de toepassing van mobiele en vaste componenten een rol en bepalen veiligheid, capaciteit, beschikbaarheid, beheersbaarheid en kosten uw keuze.

Huidige situatie en mogelijkheden voor uw bedrijf?

Welke snelheden heeft u nodig om uw bedrijfsproces te ondersteunen? Aan welke kwaliteitseisen moet de verbinding voldoen? Wat zijn overige eisen en mogelijkheden? BTC analyseert uw huidige bedrijfssituatie om tot een advies te komen voor de optimale combinatie van verbinding, snelheid en services.

Waarom zakelijk internet via BTC?

BTC is zakelijk partner van gerenommeerde providers zoals KPNVodafone en T-Mobile. Vanuit een objectief en onafhankelijk perspectief bieden wij complete internet en communicatie oplossingen om processen in uw bedrijf te optimaliseren en zo de efficiëntie en het rendement van uw werknemers te verhogen.

» Meer informatie over Consultancy services van BTC

Ook behoefte aan...

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op

Bel met één van onze medewerkers 088 – 411 00 11

Wij nemen contact met u op

Alle contactgegevens
De toekomst verbindt ons nú
Algemene voorwaarden