Menu

Mobiel internet

Zakelijk mobiel internet biedt u snel en eenvoudig, altijd en overal toegang tot internet. Met uw mobiele telefoon, smartphone of tablet. Dat maakt uw bedrijf flexibeler en beter bereikbaar voor klanten en medewerkers.

U wilt snel en efficiënt kunnen anticiperen op wat de markt en uw klanten willen. Dus wilt u dat uw medewerkers altijd en overal in contact blijven met de zaak. Door mobiele apparaten, zoals een laptop, smartphone of tablet in uw bedrijfsnetwerk op te nemen, kunnen zij ook onderweg online zijn. Zo wint de werkomgeving aan dynamiek en flexibiliteit en kunnen uw medewerkers hun tijd efficiënter indelen.

Zakelijke voordelen van het 4G netwerk

Het 4G netwerk biedt op zakelijk vlak nieuwe mogelijkheden voor communicatie en samenwerking. Het uitwisselen van grote bestanden gaat sneller en nieuwe toepassingen, zoals mobiele videoconferencing in HD kwaliteit komen beschikbaar. Hierdoor wordt de communicatie met klanten of collega's eenvoudiger en nemen flexibiliteit en efficiëntie toe.

» Lees meer over het 4G Netwerk / LTE

Waarom mobiel internet via BTC?

BTC is zakelijk partner van gerenommeerde providers zoals KPN, Vodafone en T-Mobile. Op basis van een bedrijfsanalyse over uw dataverbruik adviseren we u over de verschillende tarieven voor mobiele data abonnementen en de omvang van de databundels.

» Meer informatie over Consultancy services van BTC

Benieuwd wat mobiel internet voor u kan betekenen?

BTC adviseert op maat over het toepassen van zakelijke oplossingen met mobiel internet voor uw bedrijf en medewerkers.
Neem contact op met BTC op 088 - 411 00 11 of per e-mail op info@btcteleconsult.nl.

Meer informatie over mobiele telefonie

» Mobiele telefonie
» Smartphones
» Mobiel beheer

Ook behoefte aan...

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op

Bel met één van onze medewerkers 088 – 411 00 11

Wij nemen contact met u op

Alle contactgegevens
De toekomst verbindt ons nú
Algemene voorwaarden